Ont!!!

Jag har verkligen ont i hela kroppen = träningsvärk!
Ja i tisdags så hade vi fys och såklart och som även var skit skönt så var det en plågfys. Det var as jobbigt men ändå skitskönt eftersom det känns som om jag inte har tränat så på ett tag! Jag ska ju bli så jävla mkt bättre än vad jag är så då krävs det blod, svett, och tårar vilket som fanns med på fysen!
Jag har så mkt träningsvärk i mina axlar så att jag tror jag dör snart men jag kan förstå att jag har den här träningsvärken eftersom på träningen så kändes det som om mina armar skulle ramla av!
Imorgon kommer det att hända mkt, börjar kl.8 och har sedan SO prov, ska få Veta resultat på svenska uppsats och även få veta resultatet på matte provet, vilket jag verkligen hoppas att jag kommer klara! Håll tummarna för mig!
Och sedan fys på kvällen så det kommer att bli en busy day!
Sist men inte minst så måste jag berätta vilka under bara och mest fantastiska kompisar jag har, jag fyllde ju år i lördags och dagen efter skulle jag och Li åka och shoppa men efteråt överraskar hon och Julia och Anne mig med en middag på T.G.I fridays!
Så jävla underbara och synd att några andra inte kunde men det blev en underbar dag ända, puss på er!
Dessutom så hittade jag avslutningskläder och vad jag ska ha på mig på Sofies student;) love it, tyvärr kommer jag inte lägga upp några bilder på de än för det ska bli en överraskning men efteråt så kan jag lägga upp!
Det kommer väl även blides från studenten och avslutningen.
Nej nu måste jag sova pussar


Tjenare tjenare

Idag fyller jag år!!!;) äntligen 15 efter många nedräknade dagar är denna dag äntligen här!!;)
Nu ska jag vakna och sen bär det av till ishallen(hur skulle jag annars tillbringa födelsedagen om inte på den plats jag älskar) och träna, vi ska förhoppningsvis spela intern match!
Och efter det bjuder jag på fika (Ida är jätte glad) och sen bär det hem igen. Då ska jag bli firad av släkten!
Morgon dagen är jag paxad av Li;) ska shoppa och ha roligt!!;)<3
Nu ska jag gå upp. Puss och kram;)


RSS 2.0