It's Friday!!

Idag har jag tillbringat dagen i en gympasal! vi hade nämligen våra dansuppvisningar som vi har jobbat på ett bra tag nu, det gick faktiskt bra! jag glömde inga steg som tur var! Dessutom fick jag panik en gång under dagen då jag fick reda på att vi skulle ha lämnat in våra syslöjdsprojekt, i mitt fall en klänning. Och såklart så har glömt den hemma och får halvt panik eftersom jag tror att jag ska behöva åka ända hem och hämta den och åka tbx! Men som tur är så har jag världens bästa storasyster som var hemma och skulle åka till jobbet som tog med sig min klänning och lämna de den hos mig!!!! Bästa lopp-jävel;)
Japp ikväll är det hemmakväll med familjen och vi ska kolla på semi finalen i let's dance! Imorn är det ju Bal!;) jag ska först till frisören som ska klippa mig och sen göra en uppsättning, sen ska lopp sminka mig och sen ska jag hem till Li där limon ska hämta oss, den tar oss till Munchen bryggeriet där balen ska hållas;)
Min baldejt (eller baldejter) är my girlfriends; Li, Julia,Sofia,Tuva,Gloria och helen! vi ska ha så jävla kul b-rudar!!
Och så har jag och soff spraytanat mig så att jag inte ska se ut som ett spöke imorn! så vi får hoppas att det blir bra!
 
Byebye
OVE

RSS 2.0